За три останні доби українські військові завдали кілька успішних ударів по рашистським військам у Харківській області

Збройні сили України завдали істотних збитків російським окупаційним військам на Харківщині. Серед загиблих велика кількість представників старшого офіцерського складу. Про це повідомив радник глави Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі YouTube-каналу “ФЕЙГІН LIVE”.

Два удари були завдані по Ізюму: по штабу ВДВ і штабу 2-ї військової армії рф. Ще один удар припав по Первомайському. “Навіть по нижньому кордоні вважаю: 100 трупів в одному місці, 200 – в іншому і не менше 100 – у третьому. Верхні кордони називають і по 200-300. Треба розуміти, що це старші офіцери. Два штаби”, – заявив радник.

Більше ФОТО і ВІДЕО в нашому Телеграм DroBro7/24

За словами Арестовича, на Ізюмському напрямку настає перелом, наступ орків сповільнюється, у тому числі через відсутність поповнення підрозділів новими силами. Вже близько четвертої доби російські війська не перекидаються в Україну з території рф, передає DROBRO.

“Вся ця історія дуже здорово почала загальмовуватись. Ми як мінімум серйозно збили темп (російського наступу – ред.). Дуже добре видно, що вони почали втрачати боєздатність”, – уточнив співрозмовник.

Арестович додав, що з обережним оптимізмом дивиться на цю ситуацію, є підстави припускати, що російському наступу на Ізюмському напрямку настає кінець.

Від admin