Хакери здійснили масштабний злом рашистського Smart TV, поширивши інформацію про військові злочини ерефії в Україні

Сьогодні вночі та вранці у власників телевізорів SmartTV на території мордора в описах каналів та програм з’явилися висловлювання, пов’язані з військовим вторгненням рашистів на територію України. Рашистські користувачі соціальних мереж повідомляють про масовий характер появи повідомлень, які звинувачують мразіян у причетності до вбивств тисяч українців, передає DROBRO.

“На ваших руках кров тисяч українців і сотень їх убитих дітей. ТБ і влада брешуть. Немає війні”, — йдеться у повідомленні, яке стало масово з’являтися на телевізійних інтернет-майданчиках у ерефії.

Підпишись на наш Телеграм DroBro7/24 Допомогти нашим ЗМІ легко. Це активність в соцмережах (підписка, вподобайка, репост, коментар). Підтримайте наші групи.
Разом до перемоги!!!

Більше того, масштаб акції настільки великий, що незручний для рашистів напис з’явився на найбільших федеральних каналах телебачення мордора – “Першого каналу”, “Росії-1”, “МТС ТВ”, “НТВ-плюс”. Аналогічний напис помітили в описах сервісу “Яндеккс. Телепрограма”. Відомий український блогер і журналіст Денис Казанський зазначає, що нагадування про військові злочини ерефії щодо України звичайним рашистам відтепер доведеться чути ще дуже довго.

“Користувачі з боліт повідомляють про масові злами ТВ-приставок. Під час перегляду фільмів на екранах з’являється напис “На ваших руках кров тисяч українців та сотень їх убитих дітей”. Це нагадування ррашистам доведеться бачити і чути тепер дуже часто і дуже довго. Відмитися від своїх військових злочинів вже не вдасться і розплачуватись за них все одно доведеться”, – пише Казанський.

Від admin