Рашистка налякала чоловіка-окупанта мріями про розправу над юними українцями: “Я б їм вирізала…”

Громадянка мордора поділилася з чоловіком-військовим мріями про тортури українських дітей.

Українофобія у мордорі досягло свого апогею. Служба безпеки України (СБУ) перехопила телефонну розмову, як виродок описувала чоловікові мрії про криваві тортури українських дітей, передає DROBRO.

Відео було опубліковано на офіційному каналі української спецслужби у YouTube 11 травня. СБУ перехопила розмову з дружиною військового рф, яка працює під українським Харковом. Жінка мешкає в одному з російських прикордонних населених пунктів, куди Кремль примусово депортував українців із окупованих територій. І їй дуже не сподобалося те, що деякі українські школярі відмовлялися малювати мілітарну символіку до 9 Травня.

За це мразота обізвала їх “на*иками”. Вона також солодко і в подробицях описувала, яким чином хотіла б катувати дітей. “Чого Путін їх у Росію (везе – ред.)… Придурків цих, блін! Поперебивали б їх там усіх нах*р! Я б їм наркотики вколола і дивилася б їм у очі: як стогнуть і помирають у муках. Я б їм пі * ьки б різала, зірки на спинах вирізала, вуха б повідрізала, кожен день по пальцю, щоб їм боляче було … Я прямо ненавиджу цих українців, Вов! Я б навіть дітей цих розстріляла “, – розповідав нЕлюд.

Підпишись на наш Телеграм DroBro7/24 Допомогти нашим ЗМІ легко. Це активність в соцмережах (підписка, вподобайка, репост, коментар). Підтримайте наші групи.
Разом до перемоги!!!

Навіть її чоловік-окупант був шокований кровожерністю дружини і спробував її розсудити. “Яка ти “добра”… Це ж діти!” – сказав він. Але мерзота залишилася при своїй думці. У СБУ, коментуючи відео, зазначили, що росіяни, самі не помічаючи, почали сповідувати нацистські ідеї. “РуZZкий світ” – це і є сучасний нацизм, якими б гаслами та цілями він не прикривався”, – зазначили представники спецслужби.

Від admin