Українська армія знищила командування 331 гвардійського полку ВДВ Збройних сил рф, включаючи командира

В Україні “обезголовлений” 331-й гвардійський парашутно-десантний ударний полк ЗС рф (Кострома), який вважався легендарним. Інформацію підтвердив колишній депутат ерефійської Держдуми, опозиціонер Ілля Пономарьов у Facebook 29 березня, передає DROBRO.

“Все командування 331-го гвардійського повітрянодесантного полку рф знищено в Україні”, – повідомив політик.

Він уточнив, що серед загиблих також командир полку полковник Сергій Сухарєв, якому посмертно було надано звання героя мордору.

“Начальник штабу підполковник з офіцерами штабу та командирами рот та батальйонів також загинули”, – додав Пономарьов.

Військове командування рф про те, що відбувається, мовчить. Однак у костромських ЗМІ із середини березня почали масово з’являтися новини про вантажі “200” з України. Повідомлялося про загибель командира парашутно-десантної роти капітана Юрія Борисова, ще одного капітана Андрія Вишегородцева, старших лейтенантів Іллі Чернишева та Олександра Шалигіна, лейтенанта Станіслава Кутєльова, старших сержантів Миколи Симова, Юрія Інкіна, та Кирила Федосєєва та інших.

Варто зазначити, що цей полк брав найактивнішу участь в обох чеченських війнах, а також в окупації територій Грузії та українського Донбасу, де, за версією влади рашистів, солдатів ерефії нібито не було. “331-й полк відповідальний за іловайську бійню у 2014 році”, – нагадав Пономарьов. Тоді в серпні 2014 року рашистське командування дало гарантії безпеки, що ЗСУ зможуть безпечно залишити місто Іловайськ. Цю обіцянку орки вже традиційно порушили, обстрілявши колони. Українська армія зазнала тяжких втрат. Під Іловайськом потрапили в полон 10 кадрових військових цього полку. Вони підтвердили інформацію, що їх закидали до України таємно. Бійців рф, що “загубилися”, вдалося обміняти на захоплених рашистами українських військових.

Від admin