Хонда

Прагнучи до безпеки та інновацій, Honda протягом багатьох років створювала одні з найпопулярніших і безпечних автомобілів на дорогах, тому не дивно, що Honda пропонує кращу лінійку седанів, що відповідає всім вимогам вашої компанії. Напружений спосіб життя, але який седан Honda краще? Відповідь – всі вони! Кожен седан Honda, доступний у дилера Honda, – від кращих варіантів безпеки до нагороди «Автомобіль року», володіє необхідними функціями і зручностями, які ідеально відповідають всім вашим потребам і бажанням.

Хонда Акорд

Honda Accord часто називають найбільш вражаючою Honda, і не дарма! Автомобіль середнього розміру і кращий седан – цей флагманський седан отримав похвали практично за все! Додайте до цього тиху кабіну моделей Accord, наповнену високоякісними і зручними зручностями, і легко зрозуміти, чому цей седан перевершує конкурентів.

Культовий Honda Civic

Honda Civic, відомий своєю надійністю і довговічністю на дорогах, є культовим седаном. Очолюючи список нагороди Edmunds Buyers Most Wanted Awards 2019 року, Civic є відмінним універсальним автомобілем, доступним в широкому діапазоні стилів і трансмісій, що робить його привабливим вибором для автолюбителів. Honda Civic також п’ятий рік поспіль отримує нагороду Kelley Blue Book за кращу покупку року серед невеликих автомобілів за видатну надійність і вартість при перепродажі.

Екологічність в Honda Insight

Елегантний, ефективний і надихаючий, Honda Insight дійсно виділяється серед гібридів. Insight може похвалитися яскравим дизайном, феноменальною економією палива і доступною ціною. Цей економічний седан також вражає своєю винятковою безпекою при зіткненні в ході численних випробувань.

Honda HR-V

Якщо вам потрібен новий позашляховик з економічним двигуном, універсальним вантажним відсіком і безліччю новітніх і найкращих технічних засобів і функцій безпеки, Roush Honda – це те, що вам потрібно! Завдяки великому асортименту нових моделей Honda HR-V 2022 року на вибір, ви обов’язково знайдете ідеальний автомобіль для себе тут, в наших каталоги Хонда.

У цьому модельному році на вибір пропонується чотири різних стилі обробки салону, включаючи LX, Sport, EX і, нарешті, що не менш важливо, EX-L. Кожен з них стандартно оснащений рядним 4-циліндровим двигуном, який з’єднаний з безступеневою трансмісією зі спортивним режимом, який може виробляти до 141 кінських сил і 127 фунт-фут обертального моменту, але при видаленні від відділу продуктивності, Кожна модель відрізняється за різними параметрами з точки зору дизайну, технологій та безпеки.

Від admin