За словами експертів, незважаючи на те, що даний продукт не є корисним сам по собі, він може завдати істотної шкоди організму при неправильному приготуванні.
Як інформує DroBro найбільше шкоди здоров’ю може завдати одна з найпопулярніших страв – картопля фрі. Це пов’язано зі специфікою приготування, у ході якого овоч підсмажується на олії. В даному випадку, рідина, що розглядається, досягає температури близько 180 градусів, завдяки чому відбувається вироблення шкідливих речовин, у тому числі токсинів, а також канцерогенів.
Небагато знизити шкідливий ефект можна в тому випадку, якщо використовувати тваринну олію, замість рослинної. Крім того, додавання деяких спецій також сприяє тому, що шкода організму буде завдано у меншому розмірі.
Тим не менш, при приготуванні картоплі фрі, масло використовується багато разів, через що кількість токсинів у блюді зростає з кожною новою порцією. Експерти рекомендують задовольнятися картоплею в мундирі, який не завдасть суттєвої шкоди навіть людям із проблемами печінки. Крім того, непоганою альтернативою шкідливій страві є картопля в духовці.
Президент США Дональд Трамп публічно висунув Україні ультиматум щодо мирного плану, написаного разом із Москвою…
17 листопада в квартирі на вул. Грушевського поліцейські виявили тіло 39-річної жінки з ознаками насильницької…
До 31 збільшилася кількість загиблих внаслідок російського удару по Тернополю 19 листопада: рятувальники знайшли ще…
Захід відбудеться завтра, 22 листопада – його організовують ветеранські організації за ініціативи десантника 80-ї ОДШБ…
Чергова скорботна новина прилетіла до нашої громади з фронту – підтвердилась загибель ще одного захисника…
Глава Білого дому передав Києву проект США щодо припинення війни в Україні, однак у Москві…